+46 31 80 25 60 | BOKA NU >


Start - Good Morning+ Göteborg City
Good Morning+ Göteborg City
Ankomst
Rum
Avresa
Adults
Children

Good Morning+ Göteborg City

– Välkommen till det flytande hotellet mitt i centrum!

BOKA NU >

Good Morning+ Göteborg City är ett mysigt fartygshotell som ger dig mycket hotell för pengarna. Hos oss får du moderna rum, ett personligt bemötande och service dygnet runt. Gratis WiFi och frukost ingår alltid när du bor hos oss. Det kallar vi prisvärt.

Good Morning+ Göteborg City ligger mitt i centrala Göteborg med promenadavstånd till Liseberg, Svenska Mässan, Ullevi, Operan och shoppingstråken i Nordstan och Avenyn. Till Centralstationen går du på några minuter. Läget är unikt och utsikten över Göteborgs hamn är slående och levande, året om.

Vår restaurang är personlig och mysig med mycket generösa öppettider som gör att du kan beställa en bit mat dygnet runt. Restaurangen har sjöutsikt och under sommaren kan du även sitta på vårt soldäck. Från klockan 06.00 är frukostbuffén uppdukad.

Konferera i havsnära miljö i mötesrum med fri utsikt och dagsljus. Våra möteslokaler, Captain Cabins, ligger högst upp och i anslutning till ett av rummen finns en egen lounge för fikapauser. Klicka här för att ladda ner PDF med info om Good Morning Göteborg City.

Parkeringsplats finns precis utanför hotellet. Hela hotellet renoverades år 2012.

För att hitta till oss klicka här. Välkommen till det prisvärda hotellet med det generösa bemötandet.

KARTA