+46 54 17 28 30 | BOKA NU >


Start - Good Morning Karlstad
Good Morning Karlstad
Check-in date
Rooms
Check-out date
Adults
Children

Välkommen till Good Morning Karlstad

Good Morning Karlstad inklusive frukost

BOKA NU >

 

Good Morning Karlstad ger dig mycket hotell för pengarna. Hos oss får du välplanerade rum, ett personligt bemötande och service dygnet runt. Gratis WiFi och frukost ingår alltid när du bor hos oss. Det kallar vi prisvärt.

Good Morning Karlstad ligger mitt i Karlstad med shopping, uteliv och sevärdheter runt hörnet. Du har nära till Värmlands museum och Värmlandsoperan och inte mindre än fyra gallerior som erbjuder bra shopping i närheten. Inte långt från hotellet ligger även Alsters herrgård, Gustav Frödings barndomshem. Den mer aktiva söker sig till Skutberget med både vandringsleder och motionsspår.

Hotellets lounge har en mysig atmosfär och generösa öppettider med möjlighet att beställa in en matbit dygnet runt. Från klockan 06.00 står vår frukostbuffé uppdukad. För att hitta till oss klicka här. Välkommen till det prisvärda hotellet med det generösa bemötandet.

Nu erbjuder vi konkurrenskraftiga sportpriser till klubbar och föreningar vid bokning av minst 10 rum. Kontakta oss på så berättar vi mer – kontaktuppgifter till höger!

KARTA

* Ytterligare avgifter kan tillkomma